Over

Van de Bor Automotive

Van de Bor Automotive is specialist voor de inkoop en verkoop van occasions. We zijn gevestigd op Gildeweg 6A in Barneveld. Door jaren ervaring in de autobranche weten wij precies waar een goede occasion aan moet voldoen. 

De liefde voor auto’s begon al op jonge leeftijd bij eigenaar Edwin van de Bor. Hij wist als kind snel alle automerken uit zijn hoofd en met een speelgoedauto in z’n handen was hij al snel tevreden. Na het afronden van de middelbare school had hij er genoeg van om vijf dagen in de week in de schoolbanken te zitten. Edwin besloot om een BBL opleiding als automonteur te volgen en zo de autobranche in te rollen. Met succes behaalde Edwin zijn diploma’s en deed jarenlang werkervaring op bij zowel een universeel autobedrijf als voor een merkdealer.

"In 2014 werd mijn droom deels werkelijkheid. Ik werd gevraagd door een collega om samen een bestaande garage in Amersfoort over te nemen. We namen de sprong in het diepe en dit bedrijf werd een succes. Er kwam zelfs een tweede vestiging in Barneveld. In de zomer van 2020 besloot ik om mijn droom verder af te maken: mijn eigen garagebedrijf runnen."

In december opende Van de Bor Automotive zijn deuren. Een bedrijf waar Edwin nu al trots op is. Van de Bor Automotive richt zich op de in- en verkoop van gebruikte auto’s. Gemiddeld hebben we 25 tweedehands auto’s van verschillende merken op voorraad en mocht uw occasion er niet bij staan, zetten we graag ons netwerk in om de juiste auto voor u te vinden. Benieuwd naar ons huidige aanbod? Bekijk dan eens onze occasion pagina.


We zorgen niet alleen dat deze auto wordt gevonden, maar ook dat deze wordt bekeken met het oog van een professional. Wilt u dat de auto wordt nagekeken voordat u de sleutel krijgt? Kies dan voor één van onze afleverpakketten.


Kom gerust eens langs voor een bak koffie.

Contact

Heeft u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze occasions en wilt u een proefrit reserveren? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.