Tweedehands auto's in Barneveld bij

Van de Bor Automotive

Van de Bor Automotive is gevestigd op de Gildeweg 6A in Barneveld en richt zich op de inkoop en verkoop van tweedehands auto’s. Gemiddeld hebben wij een aanbod van 25 tot 30 occasions. 

Wat wij belangrijk vinden in onze dienstverlening zijn de woorden kennis, kwaliteit en een servicegerichte aanpak. Met jarenlange ervaring in de autobranche hebben we veel kennis opgedaan over waar een goede occasion aan moet voldoen. Voordat de auto wordt geleverd, wordt de auto goed nagekeken en afhankelijk van het afleverpakket voorzien van een nieuwe APK. Wanneer wij de juiste occasion voor u niet in ons aanbod hebben, kijken wij graag met veel enthousiasme in ons netwerk of wij de auto aan u kunnen leveren. 

We denken dus graag mee om de juiste auto te leveren die precies aansluit bij uw wensen. Wilt u eens langskomen om uw wensen te bespreken?

U bent van harte welkom voor een kop koffie bij Van de Bor Automotive!

Contact

Heeft u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze occasions en wilt u een proefrit reserveren? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.